top of page
Meny
Meny
Sök

Sjuksköterska till Arbetsplatsdrogtestning i Kalmar

Sjuksköterska Kalmar
Titel:
Sjuksköterska Kalmar
Sista ansökningsdag:
31 januari 2024
Omfattning:
Varaktighet:
Behovsanställning

Kvalifikationer


Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Sjuksköterska, grundutbildad -  1-2 års erfarenhet


Utbildning

Krav

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård


Körkort

Krav

  • B


Om jobbet


Prodia söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska och har arbetslivserfarenhet inom yrket

  • Har vana av att ta prover, venöst och kapillärt

  • Har en flexibilitet i din nuvarande sysselsättning som möjliggör en bisyssla som provtagare

  • Har körkort och egen bil

  • Är serviceinriktad och duktig på att kommunicera

  • Sätter kunden i fokus, är lösningsfokuserad och har hög leveransförmåga


Om rollen

Prodia växer och vi behöver anställa fler provtagare som utför drogtester på plats hos våra uppdragsgivare. Nu söker vi en provtagare som utgår från Kalmar med omnejd. Prodia använder juridiskt hållbara analyser med snabb och bekväm provtagning.

Som provtagare hos oss erbjuds du en flexibel roll där du blir del av ett expansivt företag som är ledande i sin bransch. Här får du möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet.


Körkort och egen bil är ett krav för tjänsten.


Rollen som provtagare ställer krav på självständighet och stort eget ansvar. Som nyanställd hos Prodia deltar man i företagets internutbildning som bland annat innefattar provtagningsprocess, metod, hantering av personuppgifter enligt patientsäkerhetslagen och GDPR m.m . Som provtagare med sjuksköterskekompetens så utför man arbetsplatsdrogtestning på olika arbetsplatser. Primärt görs insamling av salivprover som skickas för analys på laboratorium och alkotest via utandningstest. Det kan även komma att bli aktuellt med utredningstester som inkluderar kapillära och venösa blodprover.


Om Företaget:

Prodia är ett svenskt företag som är ledande inom drogtestning. Prodia är en del av Indutrade, en internationell teknik- och industrikoncern listad på Nasdaq Stockholm. Prodia har kontor i Vellinge utanför Malmö och Stockholm och erbjuder ett unikt helhetskoncept med snabbtester, komplett laboratorieservice av urin, saliv, och blod för både privata och offentliga verksamheter samt utbildning och kvalificerad support. Analyserna utförs av MVZ Labor Dessau i Tyskland, ett av Europas mest framstående drogtestlaboratorier. Missbruk innebär kostnader, risker och problem för arbetsgivare. Årligen hjälper vi hundratals behandlingsenheter och arbetsgivare att skapa avgörande förändringar i sina klienters och medarbetares liv och uppnå en hållbar livsstil.


Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om anställningen


Lön

Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön


Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Kalmar i Kalmar län.

Din ansökan och eventuella frågor skickar du till:

Sabina Karlsson

bottom of page