top of page

Säljande Produktspecialist till Prodia i Malmö, Vellinge

Account Manager
Titel:
Account Manager
Sista ansökningsdag:
8 december 2022
Omfattning:
Heltid
Varaktighet:
Tillsvidare

Kvalifikationer


Arbetslivserfarenhet


Krav

 • Account manager -  2-4 års erfarenhet


Utbildning


Meriterande

 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre


Språk


Krav

 • Engelska


Körkort


Krav

 • BOm jobbet

Om du söker efter en arbetsplats som på riktigt månar om sina medarbetare och vill att du ska utvecklas i din roll så är detta ’the place to be’…

Det bästa med att jobba som Säljande Produktspecialist på Prodia är att man får utvecklas i sin roll varje dag, ha kul och visa framfötterna. Man blir sedd, hörd och bekräftad och du får förutsättningar att bli bäst på det du gör.


Så beskriver Caroline vad som driver henne i rollen som Säljande Produktspecialist. Nu söker vi ytterligare en stjärna på detta affärsområde!


Som säljande Produktspecialist får du en central roll med produkt- och kundansvar för produkten riktad mot Professional Use (ett av våra två affärsområden). Affärsområdet erbjuder snabbtester med garanti, komplett laboratorieservice med urin, saliv och blod samt utbildning och kvalificerad support. Analyserna utförs av framstående MVZ Labor Dessau i Tyskland. Du prospekterar fram nya möjliga kunder och förväntas landa nya affärer. Som säljande Produktspecialist ansvarar du för att kunderna får den bästa och mest kompetenta servicen. Kunderna är allt från sjukhus, substitutionsmottagningar och kommunalförvaltning till privata bolag så som privata behandlingshem, men även, fängelser, polis och tull.


Vi ser helst att du utgår från vårt huvudkontor i Vellinge utanför Malmö där du omges av trevliga kollegor, men det finns även möjlighet att arbeta från annan ort. Du rapporterar till Sabina Karlsson som är försäljningschef.


Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvar för befintliga kunder och arbeta med merförsäljning

 • Ansvara för ramavtal och hålla i uppföljningar

 • Kontinuerlig kunddialog kring aktuella och framtida behov och utmaningar

 • Löpande ombesörja befintliga kunder och erbjuda utbildning

 • Representera Prodia på mässor och olika events

 • Delaktighet vid framtagande av säljmaterial

 • Hålla föredrag och presentationer såväl fysiskt som digitalt


Om dig

Som person är du positiv, självständig, övertygande och vill att det du gör verkligen ska göra skillnad. Att ha många externa kontaktytor och att knyta och upprätthålla goda relationer, är något du gör lekande lätt. Kanske har du arbetat som Sjuksköterska, BMA eller säljare inom läkemedelsindustri/ medicinsk teknik. Du gillar att träffa människor, har utmärkt kommunikationsförmåga och är van att hålla presentationer.


Du har ett starkt resultatfokus och har mycket goda säljresultat med dig från tidigare roller. Du drivs av att göra affärer i kombination med att möta människor.


Din profil

Ledorden är professionalism och driv. För att lyckas och trivas hos oss på Prodia är du kundfokuserad, serviceinriktad och mycket väl påläst med ett representativt sätt. Du sätter en stolthet i din höga kompetens men med en ödmjuk framtoning. Du har en stark vilja att lära och är prestigelös. Ett högt tempo är precis vad som passar dig, du gillar utmaningar och har förmågan att se möjligheter och problemlösning när du stöter på hinder.


Du behärskar både svenska och engelska och är noggrann med skriven kommunikation. Vidare vill vi att du är en teamspelare som har lätt för att känna ett starkt engagemang och ansvar för bolaget som du arbetar i, kunderna och dina arbetsuppgifter. Har du höga ambitioner ser vi gärna att du växer i organisationen.


Vi erbjuder

Prodia är det ledande företaget i Norden inom drogtestning. Hos oss får du stor frihet och härliga kollegor! Vi är en liten organisation med snabba beslutsvägar vilket innebär att du får inblick och påverkan i hela verksamheten. På Prodia värdesätts och uppmuntras personlig utveckling och vi lever enligt våra värdeord Omtanke, Kompetens och Ansvar. Med dessa värden i ryggen ger vi också våra kunder den bästa och mest kompetenta servicen på marknaden. Tjänsten utgår från Vellinge utanför Malmö. Ett generöst förmånspaket som inkluderar tjänstebil, friskvårdsbidrag, tjänstepension och 6 veckors semester ingår.


Vill du veta mer?

För att ställa frågor vänligen kontakta Försäljningschef Sabina Karlsson, sabina@prodiagnostics.se, 073-3706080. Vi hanterar självklart din ansökan konfidentiellt. Vi läser ansökningar löpande så ansök gärna snarast.


Om Prodia

Prodiagnostics AB är ett svenskt företag som är ledande inom drogtestning. Bolaget är en del av Indutrade, en internationell teknik- och industrikoncern listad på Nasdaq Stockholm. Prodia har kontor i Vellinge och Stockholm och erbjuder ett unikt helhetskoncept med snabbtester, komplett laboratorieservice av urin, saliv, och blod för både privata och offentliga verksamheter samt utbildning och kvalificerad support. Analyserna utförs av MVZ Labor Dessau i Tyskland, Europas mest framstående drogtestlaboratorium. Missbruk innebär kostnader, risker och problem för arbetsgivare. Årligen hjälper vi hundratals behandlingsenheter och arbetsgivare att skapa avgörande förändringar i sina klienters och medarbetares liv och uppnå en hållbar livsstil. Med vår rikstäckande lösning hjälper vi klienter och arbetsplatser över hela landet. Vi har olika yrkesroller, erfarenheter och utbildningsbakgrund men delar samma mission: ett drogfritt samhälle. Läs mer: https://www.prodiagnostics.se/

Din ansökan och eventuella frågor skickar du till:

Sabina Karlsson

bottom of page