top of page

Vill du vara med och testa Sverige & Norden

Prodia är ett kunskapsbaserat företag som arbetar för friskare arbetsplatser och ett friskare samhälle genom att leverera och utbilda kring kvalitetssäkrad drogtestning. På vårt huvudkontor och lager i skånska Vellinge arbetar våra olika team nära varandra för att garantera snabb service och korta kommunikationsbanor till våra kunder.

Karriär
Jobba hos oss

Om du vill vara del i vårt arbete för friskare arbetsplatser och samhälle, och kan bidra till att höja vår gemensamma kompetens är vi nyfikna på dig och dina erfarenheter. Kontakta oss via telefon, mail eller direkt genom länken här.

Lediga tjänster

Här publicerar vi löpande de tjänster vi vill utöka vårt arbetslag med. Hittar du inte en tjänst som du är intresserad av, är du välkommen att skicka in en spontanansökan i stället.

Kundadministratör med fingertoppkänsla för service till Prodia

Vellinge

19 januari 2023

Tjänst
Ort
Sista ansökningsdatum
Tjänst
Ort
Sista ansökningsdag
Läs mer
Vårt uppdrag

Våra kunder är främst av två olika slag: arbetsgivare respektive professionella drogtestare. För arbetsgivare är drogtestningen ett verktyg för att nå en tryggare, friskare arbetsplats. För professionella är drogtestningen ett sätt att fullgöra sina respektive uppdrag som att följa patienter genom behandlingar eller avgöra påverkansgrad på allmän plats. Att våra produkter och tjänster är absolut pålitliga är en förutsättning för att vi ska kunna fullfölja våra uppdrag åt våra kunder. Förutom att leverera en pålitlig produkt och säkra analyser, är vårt uppdrag också att lyfta våra kunders förståelse och kunskap kring drogtestning. Vi är experten som hela tiden finns vid deras sida, guidar och ger svar förankrade i statistik och forskning.

Sökbara korsreaktioner

Snabbtester gjorda i urinprov kan ge positiva resultat för vissa droger även om personen inte tagit den aktuella drogen i sin rena form. Detta beror på korsreaktioner som uppstår när testets antikroppar reagerar med en medicin som personen tar. Alla kända korsreaktioner finns dokumenterade och tillgängliga för dig att söka bland.

Till korsreaktioner

Så funkar gränsvärden

Gränsvärdet är den minsta koncentrationen av en drog som ett test eller analys kan detektera. Ju mindre koncentration av en drog en analys kan läsa av ur ett prov, desto lägre är alltså analysens gränsvärde.  

Våra tester är designade för att optimera upptäckten av droger och samtidigt utesluta falska positiva resultat.

Mer om gränsvärden

Vårt rättsmedicinska laboratorium 

För analyser av prover samarbetar vi sedan många år med det ackrediterade rättsmedicinska laboratoriet MVZ Labor Dessau Kassel GmbH i Tyskland. 

MVZ Labor Dessau tillhör det absoluta toppskiktet bland europeiska laboratorier och som samarbetspartner är vi exklusiv distributör och återförsäljare i Sverige och Skandinavien.

Mer om laboratoriumet

Inga tjänster?

Sök ändå

bottom of page