top of page
Meny
Meny
  • LinkedIn
Sök

Vill du vara med och testa Sverige & Norden?

Vårt uppdrag är tydligt definierat och skräddarsytt för våra två huvudkundgrupper: arbetsgivare och professionella drogtestare.
 

För arbetsgivare utgör drogtestningen ett verktyg för att skapa en tryggare och friskare arbetsmiljö. Genom att förebygga och upptäcka droganvändning bland medarbetare kan arbetsgivare minimera risker och främja säkerheten på arbetsplatsen.
 

För professionella drogtestare är vår drogtestning en resurs för att fullgöra deras uppdrag. Det kan vara att följa upp patienters behandlingsprogress eller bedöma graden av påverkan på allmänna platser. Vi strävar alltid efter att erbjuda de mest tillförlitliga och träffsäkra testmetoderna för att underlätta deras arbete och bidra till effektiviteten i deras verksamhet.
 

Vårt huvudkontor och lager är baserade i Vellinge, Skåne, där våra team arbetar nära varandra för att säkerställa högsta standard för våra kunder. 

Karriär
Vill du vara med och testa Sverige & Norden?
Jobba hos oss

Om du vill vara del i vårt arbete för friskare arbetsplatser och samhälle, och kan bidra till att höja vår gemensamma kompetens är vi nyfikna på dig och dina erfarenheter. Kontakta oss via telefon eller mail.

Lediga tjänster

Här publicerar vi löpande de tjänster vi vill utöka vårt arbetslag med. Hittar du inte en tjänst som du är intresserad av, är du välkommen att skicka in en spontanansökan i stället.

Tjänst
Ort
Sista ansökningsdag
Läs mer
Sökbara korsreaktioner

Snabbtester gjorda i urinprov kan ge positiva resultat för vissa droger även om personen inte tagit den aktuella drogen i sin rena form. Detta beror på korsreaktioner som uppstår när testets antikroppar reagerar med en medicin som personen tar. Alla kända korsreaktioner finns dokumenterade och tillgängliga för dig att söka bland.

Till korsreaktioner

Sökbara korsreaktioner
Så funkar gränsvärden

Gränsvärdet är den minsta koncentrationen av en drog som ett test eller analys kan detektera. Ju mindre koncentration av en drog en analys kan läsa av ur ett prov, desto lägre är alltså analysens gränsvärde.  

Våra tester är designade för att optimera upptäckten av droger och samtidigt utesluta falska positiva resultat.

Mer om gränsvärden

Gränsvärdet är den minsta koncentrationen av en drog som ett test eller analys kan detektera.
Vårt rättsmedicinska laboratorium 

För analyser av prover samarbetar vi sedan många år med det ackrediterade rättsmedicinska laboratoriet MVZ Labor Dessau Kassel GmbH i Tyskland. 

MVZ Labor Dessau tillhör det absoluta toppskiktet bland europeiska laboratorier och som samarbetspartner är vi exklusiv distributör och återförsäljare i Sverige och Skandinavien.

Mer om laboratoriumet

För analyser av prover samarbetar vi sedan många år med det ackrediterade rättsmedicinska laboratoriet MVZ Labor Dessau Kassel GmbH i Tyskland. 

Inga tjänster?

Sök ändå

bottom of page